Grogotiili Gena ja ystävyyden talo

Lapsiteatteri Sekamelskan esitys on tänä vuonna Grogotiili Gena ja ystävyyden talo. Koko perheen esityksessä Grogotiili Gena etsii ystäviä, ja sitten niitä alkaa tupsahtelemaan ovista ja ikkunoista. Esitys on hauska kuvaus ystävyyden etsimisestä ja sopii koko perheelle. Vapaa sisäänpääsy kaikkiin esityksiin.

Esityksen jälkeen voi tukea Riäkkyteatterin toimintaa nauttimalla ulkoilmakahvilan ihanista herkuista. Samalla voi jutella teatterintekijöiden kanssa kesäteatterikuvioista ja liittyä yhdistyksen jäseneksi.

Ensi-ilta to 10.5 klo 14

Muut esitykset:

LA 12.5 klo 14
SU 13.5 klo 14 (äitienpäivänä erikoisyllätys äideille ja muille katsojille)

Esityksen kesto on 40 minuuttia. Näytelmä sisältää musiikkia ja laulua. Lavalla nähdään 8 esiintyjää, 6 – 16 vuotiaita. Muutamat näyttelijöistä ovat ensikertaa näyttämöllä ja toiset ovat jo lavakonkareita, kuten Vilja Hirvonen, Dimitri Pitkänen ja Anna Antikainen. Muut esiintyjät ovat Johanna Ahonen, Peppi Pölönen, Veera Löfgren, Helmi Koskelo ja Oona Saastamoinen.

Ohjaus: Kirsi Koskelo

Käsikirjoitus: Eduard Uspenski

Puvut ja lavastus: työryhmä.

 

Kesällä esitämme Grogotiili Genaa kihausviikolla ke 4.7. Paksuniemessä.