Riäkkyteatterin Saiturin joulu valloittaa jälleen

Charles Dickensin klassikkotarina Saiturin joulu tulee taas. Upea, koko perheen mukaansa tempaava esitys esitettiin ensimmäisen kerran joulukuussa 2017 ja nyt haluamme tarjota tämän lämpimän tarinan uudelleen kaikkien ihasteltavaksi. Ensi-ilta on lauantaina 8.12. klo 16.00 Rääkkylän koulukeskuksen auditoriossa, osoitteessa Paksuniementie 7.

Joulun henkeä nostattava tarina on pienen kylän yhteinen ponnistus. Lavalla nähdään yli 20 esiintyjää lapsista aikuisiin. Saiturina nähdään karismaattinen Ilpo Jorasmaa. Esityksessä lauletaan, soitetaan ja tanssitaan – riemuitaan joulun tunnelmasta! Katsojat saavat sydämeensä hippusellisen joulun taikaa.

”Humpuukia koko joulu!” ajattelee Saituri ja paiskaa oven kiinni sekä avunpyytäjien että laulavien lasten nenän edestä. Saiturilla ei ole halua nauttia joulunajan hyväntahtoisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Saituri aikoo viettää joulunsa yksin haalean teekuppinsa kanssa, niin kuin aina ennenkin. Yöllä Saituri saa yllättäen vieraakseen joulun henget. Ne antavat hänelle mahdollisuuden peilata elämäänsä ja sen menneitä, nykyisiä ja tulevia tapahtumia. Hetket henkien kanssa ovat hengästyttäviä. Onko ikuisen saiturin liian myöhäistä muuttua? Kuinka käy, kun jouluaamu koittaa?

Näytelmän ohjaa teatteri-ilmaisun ohjaaja Kirsi Koskelo ja musiikin ohjauksesta vastaa muusikko Mammu Koskelo.

Muut esitykset:

Su  9.12. klo 14
La 15.12. klo 16
Su 16.12. klo 14
Su 23.12. klo 14

Lisätiedot: Kirsi Koskelo, puh. 050 352 7716